вторник, 9 октомври 2012 г.

Връзката Мeглена Кунева, Станишев и Сакскобурггодски за АЕЦ „Белене”



Чудите ли се, защо политиците , предатели на българските национални интереси, около Сергей Станишев така ревностно защитават проекта Белене? Прочетете и сами ще си отговорите!
КГБ и ДС изиграват перфектно картите си и когато възниква необходимостта, Симеон ІІ се завръща в България уж като спасител на нацията, но в същност, той е спасител на една разбита партия – БСП (БКП). Тази стратегия, за идването на Симеон на политическата сцена, макар и по-късно, ще бъде подкрепена и от САЩ, които ще се съгласят, той да се завърне, но не като Цар, не и като Президент.
През февруари 1990 г., малко след политическия преврат на БКП в България, се появяват открито и първите привърженици на бившия Цар. Един от тези привърженици е Янко Янков, който на митинг в подкрепа на царя е освиркван. Много лакеи и предатели ходиха да го молят да дойде по подготвения сценарий уж да спаси България от Костов. Костов, който изведе България от поредната национална катастрофа след управлението на БСП с Жан Виденов. Сред молителите беше и Ахмед Доган. Сега с АЕЦ Белене ни очаква поредната национална катастрофа.
Ето какво казва Койчо Белчев,
който е един от успелите и много богати български емигранти в САЩ, напуснал  България през 1943 г. Той има няколко висши образования в областта на икономиката, финансите и психологията:
„Като видях, че всичките му министри са комунисти или техни наследници, си казах Симеон Сакскобургготски е човек на КГБ и ДС”.
Ето какво казва американският дипломат Маршал Харис:
„Тезата за завръщането в България на Симеон Втори е специална политическа стратегия на съветската КГБ и на нейния комунистически български клан ДС”..
Ето какво казва Бившия главен прокурор Татарчев:
Най-голямото ограбване на държавата след 10 ноември се извърши по време на правителството на Симеон Сакскобургготски.  Той дойде гол като пушка,  а сега е един от милионерите в света. Само от горите, които сече в Рила и които се изнасяха под формата на дървен материал за Гърция, се е обогатил с милиони левове.
Писмо на политическия емигрант Стефан Попов
философ и писател, Попов е нает като учител на Симеон Втори. В писмото на философа и писателя Попов, съгласил се да стане учител на разглезения Симеон, пише:
С какво право разглезеният Симеон, с майка италианка, която презира българите и баща германец, насадил немското дълбоко у сина си, ще претендира да е български цар?
Симеон,  от жажда за развлечения и мързел, остава необразован, без висше образование, с незавършено частно военно училище в Америка и все увлечен по хазарта и лекия начин на живот. Но Симеон Сакскобургготски е галеник на съдбата. В сложните игри на големите държави, България е „пионка” на политическата шахматна дъска и в тази игра, съдбата отрежда място и на Симеон. При разпадащата се социалистическа система, бившият Цар трябва да влезе в ролята на „спасител” на българската нация.
Симеон Сакскобургготски - Декларирам:
МОРАЛ в политиката, ПОЧТЕНОСТ. ПОЧТЕНОСТ във всичко, Симеон изрича куп лъжи: за 800 дни ще направи качествена промяна на стандарта на живот у нас; ще ликвидира политическата партизанщина и ще премахне корупцията и още и още и още!. 
Народът му повярва, а той се оказа най - големият лъжец и измамник.
Една от задачите поставени му от Русия е отваряне на проекта Белене.
На 20 декември 2002 Министерският съвет взима решение за продължаване работата по изграждането на АЕЦ „Белене“. Министърът на енергетиката по това време е Милко Ковачев.
Щафетата по енергийното предателство поема „видната радетелка за демокрация” Меглена Кунева.
Нейн съпруг е Андрей Пръмов, син на бившия секретар на ЦК на БКП - Иван Пръмов. Меглена пък е братовчедка на Соломон Паси. Тя е католичка по вероизповедание и юристка по образование. Да си Пръмова днес е опасно или ще те изкарат алкохоличка, или масон. Не че и двете не са истина.
Под номер две в МАСОНСКАТА ЛОЖА „Б*НАЙ Б*РИТ“ (ЛОЖА „КАРМЕЛ”) е записан Соломон Паси - възстановител на ложата, президент на Атлантическия клуб, ексминистър на външните работи в правителството на НДСВ. Ако разгледаме списъка, ще видим. че голяма част от кохортата на Меглена са бивши комунистически величия, с изключение на баща й буфосинхрониста Щилиян Кунев и дядо й. През 2002 - 2006 г. Меглена Кунева е министър по европейските въпроси в правителствата на Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев. Тя официално е номинирана за еврокомисар от втория си премиер на заседанието на Министерския съвет на 26 октомври 2006 г. Защо ли? Награда за спрените I,II,III и IV блог на АЕЦ Козлодуй. „Мисията” на Уорлик се отчита като: „допуснахме много грешки”. Тук е поставено и финансирането от близо 1 милион долара на Меглена Кунева, чрез Даниел Вълчев по проект от Фондация „Америка за България”. Самите янки са стреснати и от факта, че наливат пари в министър от правителство, което е пуснало проекта АЕЦ Белене и не могат да дадат смислено обяснение как Кунева е оправдала „американско доверие” с позицията си по проекта. Лъсва и връзката на Меглена Кунева с бившата приятелка на премиера Бойко Борисов  – Цветелина Бориславова  и кръга й, а също с Любомир Павлов и Огнян Донев, в чиито медии Меглена Кунева бе номер №1. Днес Даниел Вълчев е моторът на партията на Меглена Кунева „България на гражданите”.
         Виждате, скъпи сънародници, един малък анализ на българския политически кадрил. Но в танца на нашите нотабили липсва всякакъв финес, деликатност и достойнство и той наподобява по-скоро политически кючек. Управление, подрусване, натъпкване на търбуха, завъртане и тлъсто живуркане в опозиция в очакване пак да им дойде реда. Цирк на кукли, жалки марионетки на Москва и КГБ, които продават на дребно, за жалките си комисионни българските икономически, енергийни и политически интереси. За разлика от други аз, обаче, не виждам спасителя на бял кон. Не виждам чист, некомпрометиран, безкористен и мъдър водач, нито градивна и прогресивна политическа партия, която да ни изведе от блатото на безнадеждността и провала. Изглежда ни остава да свикнем да си живуркаме в тинята и да еволюираме в жаби.

Паула Лайт – 05.10.2012


Няма коментари:

Мнението Ви за статията